За Дорученням Уряду Німеччини, Проон Та Giz Анонсували Ініціативу На Суму 11 85 Млн Євро Для Підтримки Місцевих Рішень United Nations Growth Programme

Конкурс спрямований на посилення спроможності жіночих/феміністичних організацій реагувати на нагальні проблеми та виклики, з якими стикаються жінки та дівчата, з акцентом на потреби вразливих груп https://www.lstkstroy.com.ua/ жінок і дівчат. За додатковою інформацією пишіть нам на пошту або у соцмережах. Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та увійдіть на портал.

новини місцевих громадських ініціатив

Фактичну перевірку поданих документів на відповідність їх. Вимогам законодавства та цього Порядку здійснює відповідний структурний підрозділ секретаріату Київської міської ради, визначений розпорядженням заступника міського голови – секретаря Київської міської ради. Заява на ім’я заступника міського голови – секретаря Київської міської ради реєструється відповідальним за реєстрацію кореспонденції структурним підрозділом секретаріату Київської міської ради у системі електронного документообігу не пізніше наступного робочого дня з дня її отримання. Місцевий бізнес, інвестуючи в соціальне благополуччя та дотримання прав дітей та молоді, допомагає стабілізувати місцеву ситуацію, сприяє передбачуваності процесів місцевого розвитку й управління, а також досягає визнання громади.

Конгрес Транскордонної Співпраці Люблін 2020 – Подія Ідей Та Досвіду

Полохало, С. Рябов, В. Сидоренко, В. Ткаченко, М. Томенко та інші.

Хто З Депутатів Повторно Балотується До Чернігівської Міської Ради?

Метою грантового конкурсу для громад «Сади для Перемоги» є підвищення продовольчої безпеки громад, розвитку вирощування, … Оприлюднити це рішення Київської міської ради у спосіб, визначений чинним законодавством. Кожний підписний лист у паперовій формі повинен бути підписаний всіма членами ініціативної групи. У разі необхідності інформаційно-аналітичні матеріали з питань, що порушуються шляхом місцевої ініціативи. Секретаріат Київської міської ради протягом п’яти робочих днів із дня подання повідомлення здійснює перевірку поданих документів на відповідність вимогам цього Порядку.

Стартує Новий Проєкт Про Комунальне Майно Для Громад Чернігівської Області

Суб’єктом подання є ініціативна група, утворена відповідно до Порядку внесення та розгляду місцевих ініціатив в місті Києві. Доповідачем та особою, відповідальною за супроводження проєкту рішення, є відповідальний член ініціативної групи __________________________________________. Член ініціативної групи, відповідальний за організацію роботи ініціативної групи з питань місцевої ініціативи, користується правами суб’єкта подання та доповідача проєкту рішення Київської міської ради, поданого в порядку місцевої ініціативи. Надання управлінням правового забезпечення діяльності Київської міської ради правового висновку до проєкту рішення Київської міської ради, поданого в порядку місцевої ініціативи, не перешкоджає його включенню до порядку денного найближчого пленарного засідання Київської міської ради. Проєкт рішення Київської міської ради, поданий у порядку місцевої ініціативи, за дорученням заступника міського голови – секретаря Київської міської ради направляється в управління організаційного та документального забезпечення діяльності Київської міської ради для реєстрації в порядку, визначеномуРегламентом Київської міської ради. Місцева ініціатива для її внесення на розгляд Київської міської ради повинна бути підписана не менше ніж one thousand членами територіальної громади міста Києва в паперовій формі або в електронній формі, оформлених відповідно до пункту 3.four або 4.four цього Порядку за результатами перевірки, передбаченої пунктом 5.3 цього Порядку.

Погляди авторів не обов’язково збігаються з офіційною позицією уряду США. Ми прагнемо досягти успіху при реалізації кожного проекту задля сталого розвитку громадського сектору, міст, громад та України. У вівторок, 30 серпня, в Агенції регіонального розвитку відбулася стартова пресконференція проєкту “Go Bike Chernihiv”. Його метою є покращення сталої міської мобільності в умовах паливної кризи.

Премія не присуджується повторно, а також за досягнення, за які особи відзначені державними нагородами. Конкурс для отримання грантів для неурядових організацій для здійснення діяльності зі сприяння громадському обговоренню найбільш значущих змін у законодавстві про місцеве самоврядування. Гранти та кредити для місцевих органів влади для проєктів, спрямованих на підвищення енергоефективності та покращення екологічної ситуації в громадах. Гранти для громад та громадських організацій на проєкти, які вирішують екологічні проблеми в громадах. Сприяння розвитку спроможності громадян та їхніх об’єднань, громад, асоціацій відстоювати власні інтереси, реалізовувати суспільно важливі ініціативи, впроваджувати позитивні перетворення на всіх рівнях в соціальній, економічній, гуманітарній та інших сферах життя суспільства. 3250 родин у Чернігівській області зареєструвалося на участь у Програмі грошової допомоги.

Приєднання до ініціативи – це серйозний крок громади, він підкріплюється рішенням місцевого органу врядування та підписанням офіційного меморандуму з ЮНІСЕФ. Кінцева мета приєднання міста чи громади до ініціативи – отримання статусу громади, дружньої до дітей та молоді. 23-24 липня 2021 року представниця ГО Агенція міських ініціатив» Тетяна Романова взяла участь у Форумі «Від ідеї до успіху.