УжНУ » Конкурси, гранти » Міжнародні наукові проєкти

Проведення наукового дослідження в Швейцарії від 9 до 12 місяців. Проведення наукового дослідження в Гарвардському університеті протягом 4 місяців (в осінньому чи весняному семестрі). Проведення наукового дослідження в Гарвардському університеті протягом 9 місяців (в осінньому та весняному семестрах). Проведення наукового дослідження в університетах США тривалістю від 6 до 9 місяців. Проведення наукового дослідження в Польщі від 6 до 24 місяців. Місячна стипендія у розмірі 2,670 євро для постдоків та 3,170 євро для досвідчених науковців.

наукові гранти

• підвищує обороноздатність країни та сприяє швидкій післявоєнній відбудові. 🔸покращенню розуміння ролі підґрунтових шарів в адаптації до змін клімату та пом’якшенні їх наслідків. Перелік і форми документів, вимоги до їхнього оформлення, процедуру подання та контактну інформацію можна переглянути тут. На здобуття Премії можуть висуватися роботи з розроблення і впровадження інноваційних технологій, результатом яких є реалізовані інноваційні проєкти. Міністерство цифрової трансформації оголосило конкурс Drone Hackathon “Anti-Shahеd” на найкращу розробку зі знищення ворожих безпілотників. Всі дисципліни суспільних, гуманітарних та природничих наук.

Фонд підтримує дослідження в галузі технічних, природничих, гуманітарних і соціальних наук. Перевага буде надаватися аспірантам, які знаходяться на завершальній стадії написання дисертаційних робіт, а також студентам канадських університетів і громадянам / резидентам Канади. Жан Моне- активізація євроінтеграційного дискурсу, сприяння досконалості євроінтеграційних студій, залучення вищих навчальних закладів до дослідження євроінтеграційних процесів та поширення ідей Об’єднаної Європи. Метою Міжнародної програми обміну є надання можливості молодим людям розвинути відповідальне лідерство з глобальним мисленням через міжкультурне життєве і робоче середовище.

Політологія з особливим фокусом на глобальній безпеці, міжнародних відносинах, мирних студіях. Для участі потрібне офіційне запрошення австрійської інституції.

Відео на тему “Як отримати грант” дивіться на YouTube – каналі “ЧАС ЗМІН”!

Залежно від умов конкурсу кожної окремої організації-учасниці мережі EURIAS. Сподіваємося, що ви знайшли актуальний грантовий конкурс в нашій рубриці “ГРАНТИ 2022”! Ми продовжуємо працювати над пошуком найактуальніших грантових можливостей, щоб кожен, хто шукає грант, зміг його знайти у цій рубриці! Ми щодня моніторимо сотні сайтів грантодавців, десятки спеціалізованих платформ, де розміщується інформація про чинні програми, актуальні грантові конкурси та умови участі в них. Створений відповідно до угоди, укладеної 9 червня 2000 р., в рамках проєкту Вишеградської групи з фінансової підтримки міжнародних ініціатив. Стипендії Верховної Ради України для молодих учених – докторів наук.

Гранти

Місячна стипендія у розмірі $5500 для покриття витрат на проживання, страхування та прожиткові витрати. Всі категорії заявників з країн з-поза меж Словаччини (зокрема, України) мають мати лист-запрошення від приймаючої інституції в Словаччині. Місячна стипендія у розмірі 10,000 PLN з додатковим покриттям витрат на мобільність. Грант покриває щомісячну стипендію, додаткові кошти для придбання https://atngu.dp.ua/ професійної літератури, медичне страхування та квиток на авіапереліт в обидва боки.15 жовтня щороку.СШАACLS/ The Robert H. N. Ho Family Foundation Fellowships in Buddhist StudiesФонд родини Роберта Х.Н. Хо/ Академічна рада наукових товариствПроведення наукового дослідження в рамках та за умовами кожної окремої стипендійної програми (для аспірантів, постдоків чи досвідчених науковців).

Аспіранти, постдоки, молоді та досвідчені науковці, а також освітні установи. Проведення дослідження в одному з 70 інститутів Польської академії наук або ж Міжнародному інституті молекулярної та клітинної біології у Польщі протягом 2 років. У червні та листопаді місяці в залежності від наявності фінансування.

Проведення наукового дослідження у Німеччині від 1 до 3 місяців. Постдоки та молоді науковці із дисертацією, захищеною протягом останніх 5 років, а також аспіранти, що отримують диплом до кінця червня поточного заявці року. Та бібліотечна справа (залежно від умов кожного окремого гранту). Проведення наукового дослідження протягом 1 року в одному з двох провідних університетів Ізраїлю (з можливістю подовження терміну перебування). Молоді та досвідчені науковці, що мають не більше 8 років наукового досвіду після захисту дисертації.