Seksblokjes en andere sexy games voor twee

Controleer hem gek: 7 seksuele spellen kamagra voor twee

Sexy spelende botten – een oud spel dat zal helpen de tijd door te geven als je niet weet wat ik ‘s avonds moet doen. Regels zijn eenvoudig. Meestal gooien spelers twee kubussen: een toont een deel van het lichaam van de partner, op de tweede – de actie (“likken”, “kus”, “zuigen” en t.D.). Spelers gooien op zijn beurt kubussen en voeren een gevallen combinatie uit

. Als een van de spelers geen van de acties wil realiseren (bijvoorbeeld, ben je niet blij met het idee om een ​​duim van zijn benen te zuigen), kun je een boete toewijzen: verwijder bijvoorbeeld een van de kleding elementen. Als u geen speciale kubussen in uw boerderij hebt, kunt u conventionele speelbeenderen gebruiken, een deel van het lichaam en de actie vervagen voor elk cijfer.

Kom fantasie

Een spel dat niet alleen de sekssleven zal diversifiëren, maar ook om een ​​intiem contact tussen partners vast te stellen. Schrijf op papier vijf van je meest donkere, meest verborgen fantasieën. Rol ze en gooi een kom in. Vraag je partner om hetzelfde te doen. Het mengen van de papieren, trek dan willekeurig.

Niet noodzakelijkerwijs wat er is geschreven. Je kunt het licht uitschakelen, onder de deken klimmen en over je fantasie met elkaar praten. Als dit je fantasie is, ontdek dan hoe geschikt voor je partner, zou je willen proberen. Dienovereenkomstig, als het idee ervan is, vertel me dan wat je hierover voelt. Terwijl het vriendje zegt, kun je strijken en zijn lichaam strelen. Je zult niet opmerken hoe jullie allebei zullen beginnen en de avond zal ophouden te zijn om saai te zijn.

Leave a Reply